Office&More in Jolly v ZOO Ljubljana razveselila 250 otrok in staršev

Z doživetji bogata Jolly VIP-zabava v Živalskem vrtu je bila namenjena lanskim nagrajencem, ki so delovne zvezke in učbenike kupili s prednaročilom v papirnicah Office&More. Nasmejani in zadovoljni, a prijetno utrujeni obrazi nagrajenih šolarjev po koncu prireditve so pričali o tem, da je bil dan v Živalskem vrtu zares nekaj posebnega in se je nanj splačalo počakati.

Pestro dogajanje se je začelo ob 9. uri, ko so se povabljenci zbrali na osrednjem VIP-prostoru Živalskega vrta. Organizator, podjetje Acron, d.o.o., v okviru katerega poslujejo papirnice Office&More, jih je razdelil v več skupin in vsako ‘poslal’ na svojo dogodivščino. Oskrbniki živali in ZOO pedagogi so šolarje in starše popeljali na vodene oglede živali, nekatere med njimi so si lahko ogledali tudi čisto od blizu. Otroci so lahko celo pobožali pitona, če so le zbrali dovolj poguma. Ostale skupine so ta čas uživale na pestrih animiranih delavnicah in so živali spoznavale nekoliko kasneje.

Pod Jollyjevim paviljonom se je umetniško ustvarjalo, risbice in pobarvanke pa so sproti razstavljali mimoidočim na ogled. Maskota Jolly je bila vedno na razpolago za fotografiranje in risanje nasmeškov na obraze otrok. Animatorji iz Minicityja so za otroke pripravili poučne delavnice sajenja medovitih rastlin, ki jih čebele obožujejo, izdelovali pa so tudi hranilnike v obliki živalic, ki so jih lahko odnesli s seboj domov.

Glavni organizator prireditve, papirnice Office&More, so povabljence oskrbele še z okusnimi prigrizki iz pekarne Dober pek in s Smokiji, odžejali so se s sokovi Rauch in s Cockto Zero ter se ohladili z izvrstnimi sladoledi Indy&Pippa, ki so primerni tudi za tiste, ki ne uživajo glutena in laktoze ter vse, ki se radi sladkajo brez pregrešnega belega sladkorja.

Prireditev smo h koncu odvili z bogato nagradno igro – papirnice Office&More so skozi celotno dogajanje zbirale otroške vtise, med njimi pa so izžrebali 3 srečneže. Vsi trije so prejeli nove nahrbtnike Rucksack Only, ki jih je Jolly napolnil s šolskimi potrebščinami.

Tik preden smo si pomahali v slovo, smo na glavni oder povabili še predstavnike Zveze Sonček so.p., ki smo ji podarili 1000 kompletov barvic Jolly. Zbirali smo jih v aprilu in maju v dobrodelno-prodajni akciji ‘Z barvicami do nasmeha’ ter lansko sorodno akcijo presegli za 300 kompletov. Barvice so predali Tina Naraglav, vodja marketinga in stikov z javnostmi, in Matevž Vrunč, izvršni direktor, Acron, d.o.o., v okvirju katerega delujejo papirnice Office&More in galanterije Bags&More, ter Nejc Slokan, vodja marketinga Jolly Slovenija. Direktor Zveze Sonček so.p., Iztok Suhadolnik. je ob prejemu zagotovil, da bodo s podarjenimi barvicami Jolly popestril poletne počitnice, ki jih vsako leto organizirajo za otroke.