DOBRODELNA AKCIJA POKLONI ZVEZEK 2020
Ponosni smo, da smo postali partner Slovenske karitas pri dobrodelnem projektu POKLONI ZVEZEK 2020. Akcija zbiranja šolskih zvezkov traja od 18. 5. do 15. 7. 2020. Vse zbrane zvezke bo Slovenska karitas predala slovenskim šolarjem, ki živijo v težjih socialnih razmerah.

Na Karitas so se v lanskem letu obrnile številne družine, ki potrebujejo pomoč pri nakupu zvezkov in šolskih potrebščin. V lanskem letu so po vsej Sloveniji razdelili pomoč v obliki šolskih potrebščin 11.961 osnovnošolcem, kar je skoraj za 400 razredov otrok. Tudi letos se na Karitas obračajo številne družine in prosijo za pomoč. Še posebej tiste, ki so prizadete zaradi brezposelnosti staršev, bolezni in drugih težkih okoliščin.

V podjetju Acron, d.o.o., že več let pripravljamo različne oblike dobrodelnih akcij z namenom, da na otroške obraze narišemo čim več pristnih, veselih nasmeškov. Upamo, da nam bo tudi tokrat z vašo pomočjo, cenjene stranke, uspelo zbrati čim več šolskih zvezkov in razveseliti veliko šolarjev.

Vabimo vas, da poklonite nov, velik, črtan zvezek za osnovnošolce, ki potrebujejo pomoč. Cena zvezka za dobrodelno akcijo je simboličnih 1 € (redna cena zvezka 2 €)

Kako podariti zvezek?

Kupite zvezek po ugodni ceni 1 € v eni od papirnic Office&More ali galanterij Bags&More, kjer ga tudi predate v dobrodelni namen. Opravite lahko tudi preprosto spletno naročilo v spletnih trgovinah www.bagsandmore.si in www.officeandmore.si. Zvezka vam v tem primeru ne bomo poslali na dom, temveč bomo vse tako zbrane zvezke shranjevali na sedežu našega podjetja do predaje Karitasu. V primeru nakupa 10 zvezkov (zase ali v namen te dobrodelne akcije), naše podjetje akciji nameni še en dodaten zvezek.

Po koncu dobrodelne akcije vas bomo obvestili o skupni količini zbranih zvezkov.

Hvala za vašo solidarnost!