Skupaj poskrbimo, da darila prejmejo vsi otroci!

Acron, d.o.o., v sodelovanju s Karitas Slovenija za praznike podarja igrače slovenskim otrokom v stiski. Pomagate lahko tudi vi!

Prazniki se počasi, a nezadržno bližajo. Trgovine se šibijo pod prazničnim okrasjem in na policah aranžirajo privlačno ponudbo. Otroci že nestrpno čakajo na tri dobre može in darila, ki jih bodo prinesli. O darilih vse pogosteje razmišljamo tudi odrasli in snujemo nakupovalne sezname. Najbolje je, da se nakupa lotimo čim prej, da lahko veseli december zaužijemo v krogu najljubših ljudi in predvsem brez stresa ter hitenja. Prav je, da se v predprazničnih dneh spomnimo tudi tistih, ki daril ne bodo prejeli zaradi težkih socialnih razmer.

Dobrodelni projekt ‘Darilo za prijatelja’ v podjetju Acron, d.o.o., in v njihovih poslovalnica Bags&More ter Office&More izvajajo drugo leto zapored. Lani so svoje stranke nagovorili k darovanju plišastih igrač, ki so jih namenili socialno ogroženim otrokom v sodelovanju s Centrom ponovne uporabe. Odziv je bil nad pričakovanji in osrečili so več kot 2000 otrok.

Letošnja različica akcije ‘Darilo za prijatelja’ si želijo obdariti in razveseliti še več socialno ogroženih otrok ter na obraze narisati čim več iskrenih nasmehov. Pripravili so 22 izdelkov, ki jih priporočajo za obdarovanje otrok: ustvarjalne pobarvanke, voščenke, barvice in plastelin ter uporabne predšolske nahrbtnike. V imenu vsake stranke, ki bo v novembru in decembru kupila katero od teh daril (v papirnicah Office&More in galanterijah Bags&More so jim namenili poseben kotiček), bodo en enak izdelek podarili v dobrodelni namen. Vsa na ta način zbrana darila bodo namenili Karitasu, ki bo z njimi v decembru obdaril socialno ogrožene otroke.

Obdarite in razveselite svoje otroke in obenem namenite še eno enako darilo otroku, ki živi v težkih socialnih razmerah – brez dodatnega stroška za vas. Dodajte svoj dragoceni košček v mozaik dobrodelne akcije ‘Darilo za prijatelja’!